• ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

    Κλιματισμός και θέρμανση για νέα Ξενοδοχεία

    Δείτε τις σημαντικότερες εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιηθούν αποκλειστικά σε καινούργια ξενοδοχεία

Για οποιοδήποτε νέα ξενοδοχειακή μονάδα ή για παλιές που είχαν συστήματα με λέβητα και ψύκτη, η χρήση νέων σύγχρονων αντλιών θερμότητας είναι μονόδρομος. Κάθε ξενοδόχος πρέπει να απαιτήσει από τους μελετητές / μηχανικούς με τους οποίους συνεργάζεται να του προτείνουν λύσεις με αντλίες θερμότητας, καθώς τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου μπορεί να αποτελέσουν βασικό παράγοντα κερδοφορίας.

Ένα σύστημα για όλες τις ανάγκες

Η Climaveneta, γνωρίζοντας τις ανάγκες των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, έχει σχεδιάσει αντλίες θερμότητας που είναι σε θέση να καλύπτουν κάθε θερμική και ψυκτική ανάγκη του ξενοδοχείου με ένα και μόνο σύστημα, συνήθως με ένα κεντρικό μηχάνημα. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η περιπλοκότητα του συστήματος, περιορίζεται το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης του και απλοποιείται η συντήρηση του.

Η φιλοσοφία της Climaveneta

Οι αντλίες θερμότητας που προτείνει η Climaveneta στηρίζονται σε απλά δίκτυα νερού, τα οποία προσφέρουν τη μεγαλύτερη απλότητα εγκατάστασης και την απόλυτη ασφάλεια των πελατών. Στους κλιματιζόμενους χώρους μπορούν να τοποθετηθούν κάθε είδους τερματικές μονάδες π.χ. κρυφά ή εμφανή fan coils στα δωμάτια και κλιματιστικές μονάδες στους κοινόχρηστους χώρους.

Νέες ή ριζικά ανακαινιζόμενες μονάδες

Σε νέα κτίρια ξενοδοχείων ή σε κτίρια που υφίστανται ριζική ανακατασκευή, τα πιο σύγχρονα μοντέλα της Climaveneta μπορούν να καλύψουν 100% τις ανάγκες κλιματισμού, θέρμανσης και δωρεάν παραγωγής ζεστού νερού (τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας).

Υφιστάμενα ξενοδοχεία με παλαιό ψύκτη & λέβητα

Σε ξενοδοχεία που κλιματίζονται ήδη με παλαιό σύστημα νερού, η Climaveneta μπορεί να προσφέρει μοντέλα που θα συνδεθούν με την παλιά εγκατάσταση και θα αντικαταστήσουν τον παλιό ψύκτη και το λέβητα. Το όφελος στη θέρμανση θα είναι της τάξης του 35 έως 60% και στον κλιματισμό περίπου 30-35% λόγω της αυξημένης ενεργειακής αποδοτικότητας σε σχέση με της παλαιάς γενιάς ψύκτες. Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου δεν πραγματοποιείται καμία επέμβαση.

Τα μοντέλα αντλιών θερμότητας που χρησιμοποιούνται για θέρμανση και κλιματισμό για ξενοδοχεία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης για τα ξενοδοχεία έφτασε

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία έφτασε. O όμιλος Δέλτα Τεχνική, παραδίδει αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα της Κέρκυρας.

Ξενοδοχεία: 50% μείωση εξόδων για ζεστό νερό & θέρμανση

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta. 

διαβάστε περισσότερα ...