• Θέρμανση πισίνας ξενοδοχείου και του σπα του ξενοδοχείου

    Θέρμανση πισίνας
    και spa


Οι υψηλότερου επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες διαθέτουν συνήθως μία ή και περισσότερες θερμαινόμενες πισίνες για τους πελάτες τους, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα χαλάρωσης και διασκέδασης ακόμη και το χειμώνα. Η θέρμανση του νερού σε αυτές τις πισίνες είναι επίσης μία αξιόλογη πηγή εξόδων που μπορεί να μειωθεί κατά 50-80%.

Κάθε ανάγκη της πισίνας με αξιοπιστία

Η Climaveneta διαθέτει ειδικά μοντέλα ακόμα και μόνο για τη θέρμανση νερού πισίνας. Όμως, οι αντλίες θερμότητας μπορούν να καλύψουν κάθε άλλη ανάγκη μίας πισίνας κλειστού ή ανοιχτού χώρου, όπως η αφύγρανση του αέρα, τα ζεστά νερά για τα αποδυτήρια αλλά και για τις υπηρεσίες SPA.

 

Μεγάλες ανάγκες θερμού νερού = Climaveneta

Όσο μεγαλύτερες είναι οι ανάγκες για θέρμανση νερού τόσο περισσότερο ωφελείται μία ξενοδοχειακή μονάδα από τις αντλίες θερμότητας. Η Climaveneta διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε πισίνες ακόμα και στη χώρα μας, στις οποίες έχει επιτευχθεί υψηλή απόδοση και άνεση σε συνδυασμό με μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος ενέργειας.  Δείτε σχετικά εδώ.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης για τα ξενοδοχεία έφτασε

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία έφτασε. O όμιλος Δέλτα Τεχνική, παραδίδει αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα της Κέρκυρας.

Ξενοδοχεία: 50% μείωση εξόδων για ζεστό νερό & θέρμανση

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta. 

διαβάστε περισσότερα ...