• Δέλτα Τεχνική

    Δέλτα Τεχνική

Ο Όμιλος Δέλτα Τεχνική είναι o αποκλειστικός εισαγωγέας της Climaveneta στην Ελλάδα και πρωτοπόρος της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας στη χώρα μας. Ξεκίνησε από το 1980 και σήμερα είναι μία εταιρεία με εξαιρετική φήμη στην ελληνική & ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή υλοποίηση επεμβάσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού – Θέρμανσης σε ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και είδους.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας Climaveneta – Δέλτα Τεχνική είναι να συνδυαστεί η τεχνογνωσία και η δύναμη μιας πολυεθνικής εταιρείας με την άμεση τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η τοπική παρουσία.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης για τα ξενοδοχεία έφτασε

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία έφτασε. O όμιλος Δέλτα Τεχνική, παραδίδει αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα της Κέρκυρας.

Ξενοδοχεία: 50% μείωση εξόδων για ζεστό νερό & θέρμανση

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta. 

διαβάστε περισσότερα ...