• Δέλτα Τεχνική

    Δέλτα Τεχνική

Ο Όμιλος Δέλτα Τεχνική είναι o αποκλειστικός εισαγωγέας της Climaveneta στην Ελλάδα και πρωτοπόρος της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας στη χώρα μας. Ξεκίνησε από το 1980 και σήμερα είναι μία εταιρεία με εξαιρετική φήμη στην ελληνική & ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή υλοποίηση επεμβάσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού – Θέρμανσης σε ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και είδους.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας Climaveneta – Δέλτα Τεχνική είναι να συνδυαστεί η τεχνογνωσία και η δύναμη μιας πολυεθνικής εταιρείας με την άμεση τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η τοπική παρουσία.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης για τα ξενοδοχεία έφτασε

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία έφτασε. O όμιλος Δέλτα Τεχνική, παραδίδει αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα της Κέρκυρας.

Ξενοδοχεία: 50% μείωση εξόδων για ζεστό νερό & θέρμανση

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta. 

διαβάστε περισσότερα ...

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος είναι εδώ, στη Σαρδηνία και το όνομα του είναι “Is Molas”

Η νέα γενιά των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, έφτασε. Τέλος στη φοβική αντιμετώπιση απέναντι στη φύση και στους αρχαιολογικούς χώρους με τη λογική «μακριά κι αγαπημένοι». Η πρόκληση είναι πλέον το ξενοδοχείο να ενσωματωθεί με το περιβάλλον του και να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στη φύση και στον πολιτισμό. 

διαβάστε περισσότερα ...