• Τα νέα της Climaveneta

    Nέα & Δελτία Τύπου

    Ενημερωθείτε για τα νέα έργα, τα καινούργια μοντέλα αντλιών θερμότητας αλλά και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Climaveneta

Mikro-Pappigo-1700

Ξενοδοχεία: 50% μείωση εξόδων για ζεστό νερό & θέρμανση

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα & τα κέρδη του ξενοδοχείου σας με το πιο σύγχρονο σύστημα αντλιών θερμότητας Climaveneta.

Την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση αναζητούν οι ξενοδόχοι για να μειώσουν τις δαπάνες του ζεστού νερού και της θέρμανσης πισίνας.
αντλίες θερμότητας στο ξενοδοχείο Arcimboldi στο Μιλάνο της Ιταλίας
- Μπορεί όμως ένας ξενοδόχος να διαθέτει στο ξενοδοχείο του ζεστά νερά χειμώνα - καλοκαίρι, κάθε ώρα της ημέρας και στο 100% των αναγκών του;

- Μπορεί να επενδύσει σε νέες σύγχρονες τεχνολογίες χωρίς επεμβάσεις και εργασίες εξωτερικές ή εσωτερικές;

- Μπορεί να μην εξαρτάται πλέον από το πετρέλαιο και τις απρόβλεπτες τιμές του;

- Είναι ο εξοπλισμός αξιόπιστος, απόλυτα ασφαλής για τους ενοίκους, δοκιμασμένος στην πράξη και χωρίς να απαιτεί κοστοβόρα συντήρηση;

Στα ερωτήματα αυτά θα δώσουν απάντηση οι μηχανολόγοι - μηχανικοί του ομίλου εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ στους ξενοδόχους της Δυτικής Μακεδονίας, σε μια ημερίδα για τις αντλίες θερμότητας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα, στις 18:00 μ.μ.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τεκμηριωμένα στοιχεία για τον τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας με τα συστήματα της κορυφαίας στο είδος ευρωπαϊκής εταιρίας Climaveneta, τόσο στα ζεστά νερά όσο και στη θέρμανση της πισίνας ή άλλες εφαρμογές. Θα δοθεί έμφαση σε παραδείγματα εφαρμογών από υφιστάμενες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης σε jacuzzi στην Villa Paradise στην ΝάξοΟ όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ συνεχίζοντας την πρωτοπόρο προσπάθεια ενημέρωσης με μηνιαίες ημερίδες και ενημερωτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες του κλάδου, προχωρά στην πραγματοποίηση ημερίδων ανά την Ελλάδα για εφαρμογές στον ξενοδοχειακό τομέα.

Σχετικά Links : 
Δηλώστε συμμετοχή: εδώ
Αντιπρόσωπος των μηχανηνάτων Climaveneta στην περιοχή: Σωτηριάδης Ι. και ΣΙΑ Ο.Ε. / τηλ. 24610 40135Νέα

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης για τα ξενοδοχεία έφτασε

Η ώρα της ενεργειακής εξοικονόμησης στα ξενοδοχεία έφτασε. O όμιλος Δέλτα Τεχνική, παραδίδει αντλίες θερμότητας και ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα της Κέρκυρας.