• Αντικατάσταση του λέβητα του ξενοδοχείου

    Αντλία θερμότητας αντί λέβητα

Οι μικρές ή μεγάλες τουριστικές μονάδες που βρίσκονται σε λειτουργία και χρησιμοποιούν λέβητα πετρελαίου (ή φυσικού αερίου) για θέρμανση ή για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ή και για τα δύο, θα πετύχουν :


Μείωση εξόδων 35-60% = άμεση αύξηση κερδοφορίας

Από τις σημερινές σας δαπάνες αγοράς καυσίμων σε ευρώ (€) για θέρμανση ή ζεστά νερά ή και τα δύο, αφαιρέστε 35-60%. Τα χρήματα που θα εξοικονομούνται κάθε χρόνο περισσεύουν ως καθαρή κερδοφορία του ξενοδοχείου. Όσοι λοιπόν ξενοδόχοι επιλέξουν να βάλουν αντλίες θερμότητας στις μονάδες τους, θα αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους, καθώς θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία τους με χαμηλότερα έξοδα.

 

Εύκολη τοποθέτηση & σύνδεση

Η αντλία θερμότητας τοποθετείται σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και συνδέεται με το υφιστάμενο λεβητοστάσιο. Δεν απαιτείται καμία επέμβαση στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, ο λέβητας μπορεί να παραμείνει στη θέση για έκτακτες περιπτώσεις και η αντλία θερμότητας παράγει πλέον θερμό νερό για χρήση και για τροφοδοσία των καλοριφέρ ή fan coils.

 

Οριστική λύση

Οι απρόβλεπτες διακυμάνσεις της τιμής του πετρελαίου ανάλογα με τα γεωπολιτικά παιχνίδια των ισχυρών του πλανήτη, δημιουργούν κάθε χρόνο αβεβαιότητα στα ξενοδοχεία για τα λειτουργικά τους έξοδα. Η αντλίες θερμότητας Climaveneta λήγουν οριστικά το θέμα αυτό αφού η χρήση του πετρελαίου καταργείται. Δεν είναι τυχαίο ότι η αυτή τη στιγμή η αντικατάσταση λεβήτων αποτελεί κυρίαρχη τάση σε όλες σε όλες τις χώρες του κόσμου.

 

«Παντώς καιρού»

Το σύστημα αντλιών θερμότητας της Climaveneta θα καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης του ξενοδοχείου ακριβώς όπως και πριν, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών.

Τα μοντέλα της Climaveneta που απευθύνονται κυρίως σε αντικαταστάσεις λέβητα είναι τα AW ΗΤ. Δείτε περισσότερα εδώ:

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.