• Θέρμανση πισίνας ξενοδοχείου και του σπα του ξενοδοχείου

    Θέρμανση πισίνας
    και spa


Οι υψηλότερου επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες διαθέτουν συνήθως μία ή και περισσότερες θερμαινόμενες πισίνες για τους πελάτες τους, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα χαλάρωσης και διασκέδασης ακόμη και το χειμώνα. Η θέρμανση του νερού σε αυτές τις πισίνες είναι επίσης μία αξιόλογη πηγή εξόδων που μπορεί να μειωθεί κατά 50-80%.

Κάθε ανάγκη της πισίνας με αξιοπιστία

Η Climaveneta διαθέτει ειδικά μοντέλα ακόμα και μόνο για τη θέρμανση νερού πισίνας. Όμως, οι αντλίες θερμότητας μπορούν να καλύψουν κάθε άλλη ανάγκη μίας πισίνας κλειστού ή ανοιχτού χώρου, όπως η αφύγρανση του αέρα, τα ζεστά νερά για τα αποδυτήρια αλλά και για τις υπηρεσίες SPA.

 

Μεγάλες ανάγκες θερμού νερού = Climaveneta

Όσο μεγαλύτερες είναι οι ανάγκες για θέρμανση νερού τόσο περισσότερο ωφελείται μία ξενοδοχειακή μονάδα από τις αντλίες θερμότητας. Η Climaveneta διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε πισίνες ακόμα και στη χώρα μας, στις οποίες έχει επιτευχθεί υψηλή απόδοση και άνεση σε συνδυασμό με μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος ενέργειας.  Δείτε σχετικά εδώ.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.