• Δέλτα Τεχνική

    Δέλτα Τεχνική

Ο Όμιλος Δέλτα Τεχνική είναι o αποκλειστικός εισαγωγέας της Climaveneta στην Ελλάδα και πρωτοπόρος της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας στη χώρα μας. Ξεκίνησε από το 1980 και σήμερα είναι μία εταιρεία με εξαιρετική φήμη στην ελληνική & ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή υλοποίηση επεμβάσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού – Θέρμανσης σε ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και είδους.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας Climaveneta – Δέλτα Τεχνική είναι να συνδυαστεί η τεχνογνωσία και η δύναμη μιας πολυεθνικής εταιρείας με την άμεση τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η τοπική παρουσία.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.