• Δέλτα Τεχνική

    Δέλτα Τεχνική

Ο Όμιλος Δέλτα Τεχνική είναι o αποκλειστικός εισαγωγέας της Climaveneta στην Ελλάδα και πρωτοπόρος της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας στη χώρα μας. Ξεκίνησε από το 1980 και σήμερα είναι μία εταιρεία με εξαιρετική φήμη στην ελληνική & ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή υλοποίηση επεμβάσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού – Θέρμανσης σε ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και είδους.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας Climaveneta – Δέλτα Τεχνική είναι να συνδυαστεί η τεχνογνωσία και η δύναμη μιας πολυεθνικής εταιρείας με την άμεση τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η τοπική παρουσία.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.