• Γιατί να επιλέξω την Climaveneta;

  Γιατί Climaveneta;

  Οι σημαντικότεροι λόγοι για να εμπιστευτείτε το μέλλον της επένδυσής σας στο μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κεντρικών συστημάτων κλιματισμού στην Ευρώπη

Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ευρώπη και μεταξύ των 5 μεγαλύτερων σε όλο τον κόσμο. Τα συστήματα που παράγει έχουν εγκατασταθεί σε εκατοντάδες μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλον τον κόσμο.

Με εμπειρία που μετράει ήδη 4 δεκαετίες και πληρέστατη γκάμα προϊόντων και συστημάτων που παράγονται σε 9 εργοστάσια, η Climaveneta:

 • Διαθέτει μοντέλα σχεδιασμένα με γνώμονα τις ειδικές απαιτήσεις των ξενοδοχείων
 • Παρέχει άμεση και άρτια τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Δέλτα Τεχνική ΑΕ, εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας.
 • Κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό, πιστοποιημένο με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα
 • Δίνει έμφαση στην ενεργειακή αποδοτικότητα (Class A) και τον υψηλότατο βαθμό απόδοσης για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας & μείωση λειτουργικών εξόδων.
 • Τα συστήματα της μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (-20oC έως +45oC).
 • Δίνει έμφαση στην πρωτοποριακή τεχνολογία των μηχανημάτων της στην οποία επενδύσει συνεχώς με έρευνα και ανάπτυξη
 • Προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για ταχεία απόσβεση της επένδυσης των ξενοδόχων.
Από το 2016, η Climaveneta ενδυναμώθηκε περαιτέρω, με στόχο να εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης, μέσω της ένταξή της στον όμιλο της "Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling S.p.A.".
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Λογότυπο Climaveneta

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.