• ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

    Βασικά πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας

Τεράστια οικονομία 35-60%Τεράστια οικονομία 35-60%

Οι αντλίες θερμότητας Climaveneta μειώνουν εγγυημένα τα λειτουργικά έξοδα για θέρμανση χώρων ή παραγωγή ζεστού νερού, αυξάνοντας από την πρώτη σεζόν την κερδοφορία της ξενοδοχειακής μονάδας και απελευθερώνοντας κεφάλαια στους ξενοδόχους για να προβούν σε άλλες επενδύσεις, επεκτάσεις και ανακαινίσεις.Ανεξάρτητη παραγωγή ζεστών νερών χρήσης

Ανεξάρτητη παραγωγή ζεστών νερών χρήσης

Μία πηγή σημαντικών λειτουργικών εξόδων κάθε ξενοδοχείου, είναι η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Οι ειδικές αυτές αντλίες θερμότητας λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτό με υψηλή αποδοτικότητα και άσχετα από το εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού. Η λειτουργία τους καλύπτει 100% τις ανάγκες του ξενοδοχείου χειμώνα-καλοκαίρι.

 

Κορυφαία άνεση και αθόρυβη λειτουργία

Κορυφαία άνεση και αθόρυβη λειτουργία

Πρόκειται για το μόνο σύστημα που είναι σε θέση να παρέχει θέρμανση, ψύξη αλλά και ζεστό νερό χρήσης, τρεις λειτουργίες που μπορεί να εκτελέσει ανεξάρτητα ή και ταυτόχρονα, ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε ξενοδοχείου ! Η αθόρυβη λειτουργία είναι ένα από τα σημεία που κάνουν τα μηχανήματα της Climaveneta να ξεχωρίζουν, πράγμα που πετυχαίνει με διάφορες τεχνολογίες (αυτόματα ρυθμιζόμενους ανεμιστήρες, ακουστικά μονωμένους συμπιεστές).

 

Τεχνική υποστήριξη – ΑξιοπιστίαΤεχνική υποστήριξη – Αξιοπιστία

Εάν επιλέγετε τον προμηθευτή των μηχανημάτων του ξενοδοχείου σας με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία, η Climaveneta είναι αντικειμενικά η κορυφαία επιλογή, όντας ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Ευρώπης. Χαρακτηριστικό της προσήλωσης της Εταιρίας στην αξιοπιστία είναι ότι κανένα μηχάνημα δεν φεύγει από το εργοστάσιο εάν δεν δοκιμαστεί σε πραγματική λειτουργία. Ο συνδυασμός της στην Ελλάδα με την εμπειρότατη Δέλτα Τεχνική και τον παράγοντα της άριστης τοπικής τεχνικής υποστήριξης κατά τη λειτουργία.

 Εύκολη εγκατάστασηΕύκολη εγκατάσταση

Σε υφιστάμενα ξενοδοχεία, οι αντλίες θερμότητας μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο υπάρχον δίκτυο θέρμανσης, ψύξης ή ζεστού νερού που έως τώρα χρησιμοποιούσε λέβητα ή/και ψύκτη (υδραυλικό κύκλωμα, boiler κ.λ.π.). Σε νεοαναγειρόμενα ξενοδοχεία ή πτέρυγες, οι αντλίες θερμότητας Climaveneta έχουν το πλεονέκτημα ότι λειτουργούν με απλό δίκτυο σωληνώσεων νερού και όχι με ψυκτικά υγρά Freon (τύπου VRV / VRF) τα οποία απαιτούν περίπλοκες σωληνώσεις και σχολαστική συντήρηση για να αποφευχθούν οι σοβαροί κίνδυνοι σε περίπτωση διαρροών.

 Απόδοση χειμώνα - καλοκαίρι από -20 oC έως +45 oCΑπόδοση χειμώνα - καλοκαίρι από -20 oC έως +45 oC

Ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες το χειμώνα αγγίζουν τους -20 oC ή τους +45 oC το καλοκαίρι, οι αντλίες θερμότητας της  Climaveneta συνεχίζουν να λειτουργούν αποδοτικά, προσφέροντας απόλυτη σιγουριά στον ξενοδόχο. Σε αντίθεση με άλλες κατώτερες αντλίες θερμότητας, μπορούν να παράγουν ζεστό νερό χρήσης τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

 

Εμπειρία σε μικρά & μεγάλα έργα τουριστικών μονάδων
Εμπειρία σε μικρά & μεγάλα έργα τουριστικών μονάδων

Η Climaveneta είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης του χώρου, με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια σε εγκαταστάσεις στα ξενοδοχεία των μεγαλύτερων τουριστικών ομίλων ανά την υφήλιο. Αλλά και στην Ελλάδα, μηχανήματα της Climaveneta μπορείτε να συναντήσετε σε ξενοδοχεία κάθε μεγέθους, χάρη στη Δέλτα Τεχνική που κατέχει σχεδόν επίσης μακροχρόνια εμπειρία πλέον των 30 ετών.

Σύγχρονη και δοκιμασμένη τεχνολογία
 Σύγχρονη και δοκιμασμένη τεχνολογία

Oι αντλίες θερμότητας Climaveneta είναι το πιο σύγχρονο κι εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστών νερών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Παράλληλα είναι δοκιμασμένο και πιστοποιημένο σε κάθε σημείο της λειτουργίας και της απόδοσης του.Δείτε όλα τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας στο επίσημο site της Climaveneta.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.