Θέρμανση jacuzzi με αντλία θερμότητας Climaveneta στο συγκρότημα Kalestesia Suites στη Σαντορίνη

Η Kalestesia Suites είναι ένα συγκρότημα ξεχωριστής αισθητικής αποτελούμενο από 10 μοναδικά διακοσμημένες σουίτες για τη φιλοξενία 2 έως 5 ατόμων η καθεμιά.

Οι σουίτες αναμειγνύουν την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο design συνδυάζοντας καθαρές γραμμές και αυθεντικό ύφος. O κώδικας ηθικής της Kalestesia είναι o σεβασμός για τη φύση, τα ζώα, την παράδοση και το περιβάλλον. Εκεί ταιριάζουν άριστα οι αντλίες θερμότητας, που αξιοποιούν κατά 75% ανανεώσιμη ενέργεια από το περιβάλλον.

Ο κώδικας ηθικής του ξενοδόχου στην πράξη
Όντας ανοιχτός σε νέες τεχνολογίες και μπροστά από τις εξελίξεις των καιρών, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος επέλεξε να εγκαταστήσει ήδη από το 2012 μία αντλία θερμότητας Climaveneta για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και τη θέρμανση σε Jacuzzi. Η απόφασή του λήφθηκε με γνώμονα τα εξής :
• τη μεγάλη μείωση λειτουργικών εξόδων
• τη γρήγορη απόσβεση του κόστους αγοράς
• την άριστη απόδοση για παραγωγή ζεστού νερού χειμώνα – καλοκαίρι
• την ασφάλεια και ευκολία λειτουργίας
• την εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση
• τη φιλικότητα με το περιβάλλον – ανανεώσιμη πηγή ενέργειας

Climaveneta Prana AW-HT : ιδανική σε μικρά ξενοδοχεία
O τύπος αντλίας θερμότητας που επιλέχθηκε (AW-HT 0041), θερμικής απόδοσης 20kW αποτελεί πραγματικά το ιδανικό μοντέλο προσιτού κόστους και υψηλής απόδοσης για ξενοδοχειακές μονάδες του μεγέθους των Kalestesia Suites. Όπως στην περίπτωση της συγκεκριμένης μονάδας, κάθε ξενοδοχείο μεγέθους 10 έως 15 δωματίων μπορεί να σταματήσει άμεσα τα έξοδα για αγορά πετρελαίου που απαιτούνται για ζεστά νερά χρήσης, πισίνες, Jacuzzi ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Η εύκολη εγκατάσταση σε υφιστάμενα ξενοδοχεία και το χαμηλό κόστος συντήρησης συνηγορούν και αυτά στην επιλογή μίας αντλίας θερμότητας, με κορυφαία επιλογή την Climaveneta.

Εγγυημένο αποτέλεσμα
Η αντλία θερμότητας τύπου Prana AW-HT έχει εγγυημένη απόδοση (πιστοποίηση EUROVENT) και φέρει εξελιγμένο σύστημα ελέγχου με τεχνολογία inverter στην αντλία κυκλοφορία νερού. Με αυτό τον τρόπο, σε μία εφαρμογή όπως του Kalestesia Suites επιτυγχάνει εύκολα μείωση εξόδων πάνω από 50%.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.