• Τα νέα της Climaveneta

    Nέα & Δελτία Τύπου

    Ενημερωθείτε για τα νέα έργα, τα καινούργια μοντέλα αντλιών θερμότητας αλλά και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Climaveneta

horeca

Η Climaveneta σας προσκαλεί στην HORECA 2016

Η Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, προσκαλεί τους ξενοδόχους και τους μηχανικούς τους να επισκεφθούν την κορυφαία έκθεση του χώρου στην Ελλάδα, τη HORECA 2016.

Στην έκθεση θα ενημερωθούν για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στην παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, τη θέρμανση και τον κλιματισμό με τη χρήση ειδικών μοντέλων «αντλιών θερμότητας».

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας μας, με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα, θα υπολογίζουν στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους το μέγεθος της οικονομίας που μπορούν να επιτύχουν συγκεκριμένα στη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρησή σε σχέση με το πετρέλαιο, υγραέριο και άλλες μορφές καυσίμων. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης νερού ή χώρων που λειτουργεί κάθε εποχή του έτους, πρωί ή βράδυ.

Επίσης, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην κεντρική σκηνή του τομέα «Hotel Βuild and Design» στην αίθουσα Hall 2 με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Κατασκευή και Ανακαίνιση» αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή, την ανακαίνιση, την ενέργεια, το design και τη χρηματοδότηση ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων. Η Climaveneta είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη, με ειδικά μοντέλα για τις απαιτήσεις των ξενοδοχείων κάθε μεγέθους, από 5 έως 500 δωμάτια.

Καλέστε μας για ραντεβού στο περίπτερό μας … HALL 2 - STAND D37, METROPOLITAN EXPO, από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016


Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.