• Τα νέα της Climaveneta

    Nέα & Δελτία Τύπου

    Ενημερωθείτε για τα νέα έργα, τα καινούργια μοντέλα αντλιών θερμότητας αλλά και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Climaveneta

Ikos_Olivia_Climaveneta

Το Ξενοδοχείο Baia, (ανα)γεννήθηκε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σαρδηνίας
Το ξενοδοχείο Baia, είναι ένα κομψό ξενοδοχείο με άνετες εγκαταστάσεις, χτισμένο στην κορυφή του λόφου Chia, με θέα τους χρυσούς αμμόλοφους και τα γαλάζια νερά της θάλασσας της Σαρδηνίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 41 bungalows και 80 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, καθώς και μια παραλία αποκλειστικά για τους πελάτες του, με μόνη πρόσβαση από ένα μονοπάτι 60 σκαλοπατιών σκαμμένων  στο βράχο. Για να αναδιοργανωθεί μια τέτοια μονάδα με τόσο μεγάλες εκγαταστάσεις όπως αυτές, απαιτείται πάρα πολύ καλή οργάνωση και άψογος συντονισμός.
Το έργο αποκατάστασης έχει δύο στόχους. Την ανανέωση του χώρου και της ατμόσφαιρας του ξενοδοχείου, και την ανανέωση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ξενοδοχείου.

Για να δροσίσουν τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες και να ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, έχουν εγκαταστήσει 13 αντλίες θερμότητας συνδεδεμένες με 33 τερματικές μονάδες (Fan Coil Units).
Φυσικά, έχουν προμηθευτεί όλα τα μηχανήματα από την Climaveneta. Αναλυτικότερα έχουν επιλέξει: 5 i-NRG 0061T, 5 iKIR2 0061M, 2 BRAN2 0041M, 1MICS Ν 0152 FF, 29 a-Life2 και 4 MHD2 που εγγυούνται βέλτιστη άνεση όλο το χρόνο.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.