• Τα νέα της Climaveneta

    Nέα & Δελτία Τύπου

    Ενημερωθείτε για τα νέα έργα, τα καινούργια μοντέλα αντλιών θερμότητας αλλά και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Climaveneta

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο με πολύχρωμους κήπους, φοίνικες και  λουλούδια αλλά και μια πλήρως οργανωμένη παραλία, βραβευμένη με μπλε σημαία.  Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι πολυάριθμες και  καλύπτουν όλη την οικογένεια προσφέροντας άνεση,  ηρεμία, γαστρονομία, κλπ. Στον  χώρο του ξενοδοχείου βρίσκονται έξι πισίνες μεταξύ των οποίων μία ολυμπιακών διαστάσεων.

Λόγω την επιμήκυνσής της τουριστικής περιόδου στο νησί, αποφασίστηκε η θέρμανση της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τις ενδιάμεσες εποχές άνοιξη-φθινόπωρο.

Τι καλύτερο λοιπόν για ένα ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα από την αξιοποίηση της γεωθερμίας με την χρήση γεωθερμικής αντλίας θερμότητας Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric.

Για την θέρμανση της πισίνας αλλά και τον κλιματισμό χώρων του ξανοδοχείαου, η εταιρία  Enpro Τεχνική, επίσημος συνεργάτης της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, μελέτησε και εγκατέστησε σύστημα γεωθερμίας. Η εγκατάσταση αυτή αποτελείται από παραγωγικές γεωτρήσεις με inverter υποβρύχιες αντλίες νερού και γεωτρήσεις απόρριψης. Η συναλλαγή θερμότητας με το σύστημα ανοιχτού βρόγχου γίνεται μέσω πλακοειδή εναλλάκτη τιτανίου. Χρησιμοποιήθηκε η υδρόψυκτη αντλία θερμότητας FOCS2-W/H/CA 3202 της Climaveneta με θερμική ισχύ 980kW. Η συγκεκριμένη μονάδα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης έκδοσης με αντιστροφή στο υδραυλικό κύκλωμα.

 

Lyttos Beach Hotel
Lyttos Beach Hotel
Lyttos Beach Hotel
Lyttos Beach Hotel

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Links:

Μελέτη και Εγκατάσταση: Enpro Τεχνική

Lyttos Beach Hotel

 
 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Νέα

Καλά Χριστούγεννα !

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.