• Συνεχής υποστήριξη από το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη

    Τεχνική υποστήριξη

Για κάθε Διευθυντή ξενοδοχείου, η Νο1 προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσει την αξιόπιστη λειτουργία των μηχανημάτων της μονάδας του και την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη εάν απαιτηθεί. Αυτό είναι και το δυνατότερο σημείο της Climaveneta.

 

Η υποστήριξη ξεκινάει από το εργοστάσιο κατασκευής στην Ιταλία…

To γεγονός ότι η Climaveneta αποτελεί έναν από τους 5 μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων θέρμανσης - κλιματισμού παγκοσμίως αλλά κυρίως το προτέρημα ότι είναι Ευρωπαϊκός, την τοποθετεί μπροστά σε θέματα υποστήριξης. Ανταλλακτικά αποστέλλονται εντός λίγων ημερών, η επικοινωνία με τους μηχανικούς στο εργοστάσιο κατασκευής είναι καθημερινή, ενώ κανένα μηχάνημα δεν φεύγει από την παραγωγή εάν δεν δοκιμαστεί σε λειτουργία.

 

και συνεχίζεται στην Ελλάδα από τη Δέλτα Τεχνική

Η Δέλτα Τεχνική είναι ίσως η πιο έμπειρη εταιρία του χώρου στην Ελλάδα. Γνωρίζει τις αντλίες θερμότητας πάνω από 30 χρόνια και διαθέτει τεχνική οργάνωση για να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν μετά την αγορά και εγκατάσταση κάθε συστήματος Climaveneta.

 

Δίκτυο Μηχανικών – Τεχνικών σε όλη τη χώρα

Η οργάνωση της τεχνικής υποστήριξης από τη Δέλτα Τεχνική στην Ελλάδα περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο δίκτυο μηχανικών σε όλη την επικράτεια για άμεση επέμβαση, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που με βάση τα κεντρικά μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας εντός λίγων ωρών.

 

Εγγύηση & Συντήρηση

Η Climaveneta παρέχει εγγύηση για τις αντλίες θερμότητας που κατασκευάζει, τουλάχιστον για 2 έτη από την προμήθεια τους, ενώ η Δέλτα Τεχνική μπορεί να αναλάβει κατόπιν την τακτική συντήρηση για τη διατήρηση τους σε άριστη λειτουργική κατάσταση για όλη τη διάρκεια ζωής τους, που συχνά φτάνει τα 20 έτη.

Μελέτη και προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Παραδείγματα εγκαταστάσεων θερμανσης σε ξενοδοχεία

Έντυπα για αντλίες θερμότητας

Νέα

Αξιοποίηση της γεωθερμίας στο φαντασμαγορικό Lyttos Beach Hotel

To εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Lyttos Beach βρίσκεται στην Χερσόνησο μόλις 5 χλμ. από το Ηράκλειο Κρήτης και φαντάζει σαν ένα εξωτικό τοπίο.

Euphoria Resort: Επέλεξε το σύστημα παραγωγής ζεστών νερών - κλιματισμού Climaveneta που παράγει ΚΕΡΔΗ

Εμπνευσμένο από τις ιδανικές οικογενειακές διακοπές και με πολυετή εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχεδιάστηκε το πολυτελές θέρετρο Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, δυναμικότητας 690 κλινών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση αλλά και στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο στην σκιά της Αρχαίας Πομπηίας

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hotel del Rosario στην Πομπηία, που παρέμεινε κλειστό για 20 χρόνια, ανακαινίζεται πλήρως και μετονομάζεται σε Habita.79.